Ανοίγει στις 19 Ιουνίου και το Costa Navarino

Ανοίγει στις 19 Ιουνίου και το Costa Navarino

Υπό τους νέους όρους που θέτει η συγκυρία και τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής θα ανοίξει τις πύλες του ώστε να υποδεχτεί πελάτες το εμβληματικό Costa Navarino στη Μεσσηνία, καθώς θα ανοίξει τα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort όπως ενημερώνει η εταιρεία με ανακοίνωσή της.

Κύριο χαρακτηριστικό των εγκαταστάσεων και των ευρύτερων δραστηριοτήτων στο Navarino Dunes είναι η μεγάλη διασπορά μεταξύ τους, καθώς βρίσκονται σε μία συνολική έκταση 1.300 στρεμμάτων, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Εκτός από τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τις Ελληνικές Αρχές, στην Costa Navarino θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο ενισχυμένα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να νιώθουν ασφαλείς.

Είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης.

Μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία στην Costa Navarino θα υιοθετήσουν το πρωτοποριακό σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία ‘Commitment to Cleanliness’, θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία.

Επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η Costa Navarino, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία Ιατρικού Κέντρου που θα λειτουργεί επί 24ωρη βάση και τις εφτά ημέρες της εβδομάδας. Παράλληλα, θα εφαρμόζονται μέτρα όπως θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο και μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα. Επίσης, θα γίνει πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις και πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Θυμίζουμε πως ο ένας μετά τον άλλον, μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι της χώρας μας ανακοινώνουν το σταδιακό άνοιγμα των ξενοδοχείων τους, με έμφαση στις μονάδες που έχουν οδική πρόσβαση.

Πρώτος έδωσε το σύνθημα ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της χώρας Grecotel, που ανακοίνωσε το άνοιγμα των είκοσι εκ των 36 ξενοδοχείων που διαθέτει στην Ελλάδα, ενώ και η Domotel Hotels & Resort, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει σταδιακά τις εγκαταστάσεις της από τον Ιούνιο, πρωτίστως αυτές που έχουν οδική πρόσβαση.

Πρόκειται για τα Domotel Kastri (Αθήνα), Domotel Olympia (Θεσσαλονίκη), Domotel Xenia Volos (Βόλος), Domotel Arni (Καρδίτσα), Domotel Agios Nikolaos (Σύβοτα) και Domotel Anemolia (Αράχωβα). Επίσης, η εταιρεία Aqua Vista Hotels ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται στις Κυκλάδες, ήτοι τις μονάδες σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο και Πάρο.