MIG: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της συμμετοχής στο Hilton Cyprus στην Εθνική Πανγαία

MIG: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της συμμετοχής στο Hilton Cyprus στην Εθνική Πανγαία

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε η MIG στην Cyprus Tourist Development Public (CTDC), ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, προς τη Vibrana Holdings συμφερόντων της Εθνικής Πανγαία, έναντι 38,64 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η MIG, μετά τη λήψη έγκρισης από την αρμόδια κυπριακή Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, στις 18 Απριλίου ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει η (κατά 100%) θυγατρική MIG Leisure στην CTDC, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, προς την εταιρεία Vibrana Holdings, συμφερόντων της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και του Ομίλου Invel.

Όπως αναφέρει επίσης η MIG, το τίμημα της συναλλαγής που ανέρχεται στα 38,64 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε ολοσχερώς και θεωρείται ιδιαιτέρως ικανοποιητικό, ενώ συμβάλλει στην περαιτέρω ελάφρυνση των δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της εταιρείας για τη συναλλαγή ενήργησε η "PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A." (PwC).

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε το Hilton Cyprus τον Φεβρουάριο έναντι συνολικού ποσού 54,9 εκατ. ευρώ.