Ο Σκότι Πίπεν πουλά τη βίλα του με δώρο το... γεμάτο γκαράζ!

Ο Σκότι Πίπεν πουλά τη βίλα του με δώρο το... γεμάτο γκαράζ!

Ο μεσίτης που συνοδεύει τους υποψήφιους αγοραστές κατοικίας στην παραθαλάσσια περιοχή του Φορτ Λότερντεϊλ, στη Φλόριντα, δεν έχει στον χαρτοφύλακά του απλώς τα σχέδια της πολυτελούς οικίας. Ούτε περιορίζεται στο να αναδείξει τον νυν ιδιοκτήτη, ώστε να προσθέσει λίγη «λάμψη» στην προσπάθειά του. Η πειθώ του δεν αφορά μόνο το δικό του ταλέντο, ούτε τη λειτουργικότητας της βίλας. Ο ίδιος μεσίτης οφείλει να γνωρίζει και από... άλογα αυτοκινήτου.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και έξι φορές πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν, έχει δώσει εδώ και έντεκα χρόνια την εντολή να πουληθεί η έπαυλή του. Κανένας δεν έχει πειστεί να αποκτήσει το σπίτι στο οικόπεδο που είχε κοστίσει 1,3 εκατ., μαζί με περίπου άλλα επτά εκατ. για την κατασκευή της οικίας των 700τ.μ., των έξι υπνοδωματίων, της πισίνας, του γηπέδου μπάσκετ, του ιδιωτικού κινηματογράφου και τη αποβάθρας για γιοτ, από τον αρχιτέκτονα Ράνταλ Στοφτ.

Η ανάγκη του 56χρονου Πίπεν να ξεφορτωθεί το σπίτι έγινε ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που εδώ και τρία χρόνια έχει χωρίσει με την Λάρσα Πίπεν. Ο «Ινδιάνος» θέλει να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία, ειδικά όταν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει κάθε τόσο για σχέσεις της Λάρσα με σύγχρονους παίκτες του ΝΒΑ... Το ζευγάρι είχε ζητήσει από το 2010 αρχική τιμή πώλησης τα 16,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά περίμενε μάταια.

Ο Πίπεν αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις τους στα 12 εκατ., δίχως και πάλι ανταπόκριση από την αγορά. Θέλοντας, πλέον, να καταφέρει να πουλήσει το σπίτι που του θυμίζει την «παλιά» ζωή του, ο άλλοτε αστέρας των γηπέδων σκαρφίστηκε μία ιδέα για την υλοποίηση της οποίας χρειάστηκε η συγκατάθεση της Λάρσα. Καθώς στην τιμή των 11,5 εκατ., που αξιώνουν πια, συμπεριλαμβάνονται και τρία υπέρ-αυτοκίνητα!

Η Λάρσα Πίπεν δέχτηκε να συμπεριλάβει στην πώληση και τρία από τα οχήματά της, η αξία των οποίων φτάνει συνολικά στο 1,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μία Porsche 911 GTU RS, μία Ferrari 488 κι ένα τζιπ Mercedes G63 AMG, τα οποία είναι όλα μοντέλα του 2020! Σύμφωνα με αμερικανικά Μ.Μ.Ε., πάντως, κανένας τους δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.

Η περιουσία της Λάρσα υπολογίζεται στα δέκα εκατ. και του πρώην συζύγου της στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Ο Σκότι Πίπεν έχασε κάποια χρήματα από αποτυχημένες επενδύσεις, ωστόσο οι φήμες περί χρεοκοπίας του δεν είχαν αποδειχθεί αληθινές, ενώ μόνο από την καριέρα του στο ΝΒΑ κέρδισε περίπου 110 εκατομμύρια δολάρια.