Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 01:02

-A +A

Μ. Τριανταφυλλίδης: Θεέ μου, τι να γίνηκαν του κόσμου οι αντρειωμένοι…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 01:02
-A +A

Του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη
 
Λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει, πως πολλοί από αυτούς  που έχουν έρθει, ήρθαν για να μείνουν, όχι απλώς για κάμποσο καιρό.
Κάποιοι ήρθαν, για πάντα.

Δεν ασχολούμαι φυσικά με τους δήθεν προστάτες της ελληνικότητας σας. Τους απατεώνες που μπαίνουν μπροστά στα πούλμαν, για να κόψουν το δρόμο των προσφύγων και μεταναστών, που ψάχνουν τον τόπο, κάπου για να αναπαυτούν.

Και είναι προφανές και δεν το παίρνει απόφαση η ελληνική κυβέρνηση, ότι, αυτοί που έρχονται για  να μείνουν, πρώτον δεν μπορεί να μένουν φύρδην μίγδην, μπερδεμένοι με κάθε καρυδιάς καρύδι, γύρω τους και να μην μοιράζονται, σε μικρές κοινότητες, κατά πως πρέπει, για να μπορέσουν επιτέλους,  ν΄αρχίσουν να προσμετρούν  τις δυνάμεις τους και να οργανώνουν την προοπτική τους.

Επιμένω, πως στη διαδικασία της καταγραφής, με το που έρχονται, πρέπει ν΄αρχίζει  και η ταυτόχρονη διαδικασία της κατανομής.

Να καταγράφονται η οικογενειακή κατάσταση και η προοπτική της εγκατάστασής τους, στην Ελλάδα. 

Τι περιμένουμε ακόμη, για να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα, για ηρεμία όλων αυτών των πονεμένων, που έρχονται  καραβιές ολόκληρες, αναζητώντας πρώτα και κύρια, ηρεμία και ασφάλεια.

Και ενημερώνουν τον πολίτη, πως οι Τούρκοι  κάθονται από την άλλη μεριά του Αιγαίου και έχουν τα νούμερα και φωνάζουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Metarithmisi.gr

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα