Ο έρωτας «καταλαμβάνει» το Ίδρυμα Γουλανδρή

Ο έρωτας «καταλαμβάνει» το Ίδρυμα Γουλανδρή

Μία ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων με θέμα τον έρωτα από το e-shop του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μας κάνει να θέλουμε να γιορτάσουμε την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου. Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν φαντασμαγορικές εξόδους, αλλά ένα ευφάνταστο δώρο μας βγάζει από την καταχνιά των ημερών.

Μολονότι δεν προλάβαμε να «χαρούμε» το καινούριο μουσείο στο Παγκράτι, οι άνθρωποί του έχουν σχεδιάσει ένα εξαιρετικό πωλητήριο που αγκαλιάζει τις δημιουργίες καταξιωμένων και ταλαντούχων δημιουργών.

Συγκεκριμένα, για την ημέρα των ερωτευμένων το Ίδρυμα «σπάει» την καραντίνα και βγαίνει στο φιλότεχνο κοινό με μία ξεχωριστή σειρά κοσμημάτων που αποθεώνουν τον έρωτα. Δύο Ελληνίδες σχεδιάστριες, η Χριστίνα Μόραλη και η Κατερίνα Σταμάτη, εμπνέονται από έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης από τη συλλογή του Ιδρύματος και δημιουργούν κοσμήματα για τον λαιμό σε σχήμα καρδιάς και σκουλαρίκια που συμβολίζουν την ένωση, αποκλειστικά για το πωλητήριο του Μουσείου.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τα μουσεία μας, η αγορά πρωτότυπων δώρων υψηλής αισθητικής αποτελεί και μία έμπρακτη στήριξη στο έργο τους. Το πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή συνεχίζει τη λειτουργία του ηλεκτρονικά, εξυπηρετώντας παραγγελίες με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα. Η πλήρης συλλογή είναι διαθέσιμη στο goulandris.gr/shop.

Για αποστολές εντός Αθηνών, ο χρόνος παράδοσης είναι δύο εργάσιμες ημέρες, ενώ είναι δυνατή η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα (Ερατοσθένους 13) μέσω της υπηρεσίας click-away, Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-17:00. Τα μέλη του Ιδρύματος μάλιστα απολαμβάνουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του πωλητηρίου.

Για πληροφορίες στο τηλ. 210 01 02 135, 210 01 02 105 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00).