Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 12:19

-A +A

Γράμμα από τα μπλόκα

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 12:19
Γράμμα από τα μπλόκα
-A +A

Του Τάσου Λιολιόπουλου*

Ο αγώνας μας θα είναι η αρχή του τέλους της πορείας της χώρας προς τον γκρεμό.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για όλη την ελληνική κοινωνία, εμείς οι αγρότες βρισκόμαστε στους δρόμους σε έναν αγώνα επιβίωσης για τον κλάδο μας και όχι μόνο. Το παράφορο ασφαλιστικό και το παράλογο φορολογικό που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση θα είναι η οριστική ταφόπλακα για κάθε Έλληνα αγρότη. Αυτά που μας ζητάνε να πληρώσουμε είναι αδύνατον να πληρωθούν και αυτό το ξέρουν καλά οι κυβερνώντες που όμως επιμένουν τα οδηγούν την κατάσταση στην απόλυτη καταστροφή. Αυτού του είδους οι φόροι δεν στήνουν κράτη, διαλύουν χώρες, διαλύουν παραγωγικές τάξεις και το μονό που μπορούν να αναπτύξουν είναι πτώματα ανθρώπων και δομών.

Ο αγώνας μας είναι μαζικός καθολικός και ισχυρότατος, Μακριά από τα λάθη μας του πρόσφατου παρελθόντος και από πρακτικές που ζημίωσαν την εικόνα του αγρότη σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, ο τρόπος με τον όποιο θα διεκδικήσουμε αυτή τη φορά το δίκιο μας θα είναι ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα ότι πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. Πρέπει να κοιτάξουμε την παραγωγική διαδικασία, πρέπει να σταματήσει η παράλογή φορολογία και πρέπει να δώσουμε το στίγμα ότι η χώρα αλλάζει προς το αύριο, δεν γυρνάμε στο χθες.

Παράλληλα με τον δικό μας αγώνα, αυτές τις ήμερες αναπτύσσεται σε όλη την χώρα ένα φαινομενικά διαφορετικό αλλά κατά βάση ίδιο με το δικό μας κίνημα, το επονομαζόμενο κίνημα της γραβάτας. Τα αιτήματα είναι σε μεγάλο βαθμό κοινά, η αγωνιά μας για το μέλλον της χωράς ταυτίζεται. Είναι ίσως ή μοναδική ευκαιρία να ακουστεί ή φωνή του ιδιωτικού τομέα που αργοπεθαίνει, είναι ίσως ή τελευταία μας ευκαιρία να αφυπνίσουμε τους κυβερνώντες από τον γεμάτο σοσιαλιστικές ονειρώξεις λήθαργο τους.

Σε αυτόν τον αγώνα μας ζητάμε την συμπαράσταση κάθε παραγωγικού Έλληνα κάθε συμπολίτη μας που καθημερινά πνίγεται για να συντηρήσει ένα τεράστιο δημόσιο και για να ικανοποιήσει κάθε αντιπαραγωγική εμμονή των κυβερνόντων. Ας ενωθούμε όλοι μαζί στον αγώνα επιβίωσης για όλη την ελληνική κοινωνία. Η νίκη μας θα είναι νίκη της παραγωγικής Ελλάδας, και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους της πορείας την χωράς μας προς την απόλυτη καταστροφή.

* Ο κ. Τάσος Λιολιόπουλος είναι γραμματέας του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας Ημαθίας

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα