ΓΔ: 898,63 -6,68 (-0,74 %)

Τζίρος: 98,36 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1993η
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

ΓΔ: 898,63 -6,68 (-0,74 %)

Τζίρος: 98,36 εκατ. €   RT

Φορέστε… Mondrian, Kandinsky και Turner

Φορέστε… Mondrian, Kandinsky και Turner

Αν δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου για να δείτε μερικά από τα αριστουργήματα των κορυφαίων ζωγράφων του περασμένου αιώνα, μπορείτε να τα χαρείτε επάνω σας! Η εταιρεία ένδυσης Pull & Bear κυκλοφορεί τη νέα συλλογή της χρησιμοποιώντας έργα καλλιτεχνών διεθνούς φήμης όπως οι Kandinsky και Turner.

Μια συμφωνία με την περίφημη Tate Modern στο Λονδίνο επέτρεψε στην ομάδα σχεδιασμού της γνωστής αλυσίδας να δημιουργήσει μπλούζες, μπουφάν και φούτερ με κουκούλα, στα μοτίβα που καθιέρωσαν τα ρεύματα της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης οι πρωτοπόροι δημιουργοί που φιλοξενούνται στο μουσείο.

«Επειδή η τέχνη είναι για τον καθένα» εξηγεί το νέο μότο της Pull & Bear κι απηχεί την πρόθεση της εταιρείας να φέρει στην καθημερινότητα του κόσμου αγαπημένες δημιουργίες με την υπογραφή κλασικών ονομάτων. Γυναικείες και ανδρικές σειρές με το στυλ που ονομάστηκε πρόσφατα «athleisure», αλλά και πρωτότυπα αξεσουάρ όπως η τσάντα Mondrian ή ένα καπέλο με τον χρωστήρα του Turner, πωλούνται στα καταστήματα Pull & Bear ή έρχονται στο σπίτι με ηλεκτρονική παραγγελία.

Όπως και οι περισσότερες ετικέτες της πολυεθνικής Inditex, η εταιρεία βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και στους κεντρικούς δρόμους των μεγάλων πόλεων. Μαζί με την αλυσίδα Stradivarius και Bershka που απευθύνονται, κυρίως, σε νεανικές ηλικίες, οι τιμές της Pull & Bear είναι συνήθως πιο προσιτές, από τις προτάσεις των αδελφών εταιρειών Zara και Massimo Dutti. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη κολεξιόν που γέννησε η συνεργασία με την Tate, είναι κομμένη και ραμμένη αποκλειστικά για εφήβους. Ειδικά αυτές τις μέρες του lockdown που μένουμε σπίτι ή κυκλοφορούμε στους δρόμους με τις φόρμες, είναι η πιο ευφάνταστη casual πρόταση.

Τα υφάσματα έχουν μετατραπεί σε τέλειο καμβά για να αναδείξουν την αφηρημένη τέχνη των Kazimir Malévich, Kandinsky, αλλά και την χρωματική ευαισθησία του Turner. Μπουφάν με λόγια του Άγγλου ποιητή, ζωγράφου και χαράκτη William Blake, αξεσουάρ από τους Sir John Everett Millais και George Stubbs, μοναδικές κάλτσες από τον Mondrian, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με ωραίο τρόπο, ακόμη κι αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τους δημιουργούς τους.

Αν κάνετε μια ηλεκτρονική περιήγηση στην Tate Galleries, μπορείτε κατόπιν να ανακαλύψετε και να πειραματιστείτε με τα πιο εμβληματικά έργα τέχνης στο pullandbear.com. Όπως λένε, η μόδα και η τέχνη είναι δύο τρόποι αυτο-έκφρασης. Και τα δυο μαζί έρχονται μέσα από αυτήν τη σύμπραξη του βρετανικού ιδρύματος και της αλυσίδας να ζωντανέψουν τα στυλ σας και να προσθέσουν στην ντουλάπα σας μια γνωστή πινελιά.