ΓΔ: 889,57 -16,50 (-1,82 %)

Τζίρος: 42,06 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2018η
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΓΔ: 889,57 -16,50 (-1,82 %)

Τζίρος: 42,06 εκατ. €   RT

Άουσβιτς για μουσουλμάνους

Του Θανάση Χειμωνά

Η επίθεση στο Γουεστμίνστερ την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν φυσικά η πρώτη που πραγματοποιούν τζιχαντιστές σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ευτυχώς δεν ήταν από τις πιο πολύνεκρες. Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία. Ό,τι και να γράψω εδώ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε αρθρογράφος δεν θα συνεισφέρει στο να μπει τέλος σε αυτή τη λαίλαπα, σε αυτή την απειλή που πλανάται πάνω από τα κεφάλια εκατομμυρίων φιλήσυχων πολιτών σε όλο τον κόσμο.

Γι'' αυτό θα σταθώ σε ένα ανησυχητικό φαινόμενο που παρατηρείται όλο και πιο έντονα στην ελληνική κοινωνία ως δήθεν αντίβαρο στη φρικαλεότητα των ακραίων ισλαμιστών.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν αυτού του είδους οι τρομοκρατικές επιθέσεις αναπτύχθηκε στη χώρα μας μια ισοπεδωτική και ρατσιστική (γιατί να φοβόμαστε τις λέξεις;) λογική: Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι (εν δυνάμει) δολοφόνοι. Και είναι δολοφόνοι επειδή η θρησκεία τους επιβάλει την εξόντωση των αλλόθρησκων σε έναν αέναο θρησκευτικό πόλεμο. Συχνά δε οι πολέμιοι αυτοί του Ισλάμ (κάποιες φορές άτομα παντελώς γραφικά και ακραία, άλλοτε όμως αξιόλογα και σοβαρά) χρησιμοποιούν ως επιχείρημα στίχους από το Κοράνι γεμάτους θρησκευτικό μίσος.

Η κατάσταση ξεφεύγει ακόμα περισσότερο όταν ακούμε αναφορές για την "ανωτερότητα του Χριστιανισμού", ενώ συχνά συναντάμε και την άποψη πως η έχθρα προς συλλήβδην τους μουσουλμάνους οφείλει να αποτελεί χαρακτηριστικό του κάθε προοδευτικού αλλά και φιλελεύθερου πολίτη!

Σε ο,τι αφορά την "ανωτερότητα του Χριστιανισμού" καλώ τους υποστηρικτές της να αναζητήσουν συγκεκριμένα χωρία της Παλαιάς Διαθήκης. Αν βαριούνται να το κάνουν ας ψάξουν στο YouTube ένα εξαιρετικό βιντεάκι ολλανδικής προέλευσης όπου ένας δημοσιογράφος διαβάζει στους περαστικούς άκρως "επιθετικά" αποσπάσματα από την Βίβλο, λέγοντάς τους πως πρόκειται για το Κοράνι.

Γενικότερα όμως θα ήθελα να θέσω δυο ερωτήσεις:

1. Αφού οι μουσουλμάνοι είναι δολοφόνοι επειδή έτσι τους θέλουν ο Αλλάχ με τον Μωάμεθ γιατί οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται μόνο τα τελευταία χρόνια; Ο Μωαμεθανισμός υπάρχει εδώ και μιάμιση χιλιετία. Τόσο καιρό μετά οι μουσουλμάνοι θα μας είχαν πια κατασφάξει όλους (εμάς τους φιλειρηνικούς, προοδευτικούς και φιλελεύθερους χριστιανούς).

2. Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι εκατοντάδες εκατομμύρια. Αν όλοι (έστω και το ένα εκατοστό) μας μισούσαν θανάσιμα θα είχαμε κάθε ώρα δεκάδες Μπατακλάν στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Από τη στιγμή λοιπόν που τα περιστατικά συμβαίνουν μια φορά το δίμηνο ή το τρίμηνο μήπως έχουμε να κάνουμε απλώς με μια τρομοκρατική οργάνωση που πραγματοποιεί στοχευμένα χτυπήματα;

Και μια τρίτη ερώτηση-μπόνους: Ποια είναι η λύση που προτείνεται; Μαζικά προγκρόμ σε βάρος των μουσουλμάνων; Να βγει εκτός νόμου η θρησκεία τους; Στιγματισμός τους με μια ημισέληνο στο πέτο ή ένα σφράγισμα με πυρακτωμένο σίδερο στο μέτωπο; Νταχάου και Άουσβιτς για μουσουλμάνους;

Είναι προφανές πως οι τζιχαντιστές είναι ο,τι χειρότερο γνώρισε η ανθρωπότητα από την εποχή των Ναζί. Και φυσικά η οργή εναντίον τους είναι απολύτως δικαιολογημένη. Δεν γίνεται όμως για κάποιες χιλιάδες πιθηκοειδών να στοχοποιούνται εκατομμύρια συνάνθρωποί μας μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκαν σε χώρες που έτυχε να έχουν ως επίσημη θρησκεία κάτι διαφορετικό. Από την στιγμή μάλιστα που στη χώρα μας δεν έχει σημειωθεί ποτέ το παραμικρό με δράστες τζιχαντιστές η Ισλαμοφοβία δεν είναι απλώς μια ακραία έκφραση θρησκευτικού και φυλετικού ρατσισμού. Είναι ψυχική νόσος.