Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες

Αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς, την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με την παραμονή του τενίστα στην Αυστραλία, αφήνει ο Έλληνας αθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη σημειώνει χαρακτηριστικά πως «φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» αναφερόμενος στον Τζόκοβιτς και συμπλήρωσε πως «δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam» αφού και ο ίδιος εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson&Johnson λίγες ημέρες πριν. 

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion τόνισε πως «Φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία - δεν ξέρω - να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αναφερόμενος στην δική του επιπλογή να εμβολιαστεί για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες από την μετάβασή του στην Αυστραλία και μάλιστα με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson ανέφερε πως «εγώ επέλεξα έναν δρόμο, ο Νόβακ έναν άλλο, αλλά δεν σημαίνει ότι ο δικός μου είναι σωστός και ο δικός του λανθασμένος».

Παράταση στο θρίλερ του Τζόκοβιτς

Παράταση στο θρίλερ του Τζόκοβιτς δίνει η επανακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, η οποία θα οδηγούσε αυτομάτως στην απέλαση του Σέρβου πρωταθλητή αναμενόταν να ανακοινώσει ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, ρίχνοντας τίτλους τέλους στο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον νούμερο 1 τενίστα στον κόσμο.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της απόφασης, που μεταξύ άλλων, θα του στερούσε την ιστορική ευκαιρία να γίνει ο μόνος που θα είχε κερδίσει 21 Grand Slam, καθώς δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στο αυστραλιανό Open δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, έγινε κανονικά η κλήρωση στο Open...

Κυβερνητική πηγή, επιβεβαίωσε στα αυστραλιανά μέσα πως ο υπουργός δεν σκοπεύει να πάρει απόψε την απόφασή του. Νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Australian Open, με βάση την οποία ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε στον πρώτο γύρο με τον συμπατριώτη του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.