Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 14:31

-A +A

Ντ. Τραμπ προς Boeing: Διορθώστε το 737 και αλλάξτε του όνομα

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 14:31
Ντ. Τραμπ προς Boeing: Διορθώστε το 737 και αλλάξτε του όνομα
-A +A

Σε έμμεσες συστάσεις προς την Boeing προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter προτείνοντας στην αεροπορική εταιρεία να αλλάξει στο αεροσκάφος Boeing 737 και να βελτιώσει κάποια χαρακτηριστικά του.

«Τι μπορώ να γνωρίζω για το braningg εγω, ίσως τίποτα (όμως έγινα πρόεδρος!), Αλλά αν ήμουν η Boeing, θα διόρθωνα το όνομα "Boeing 737 MAX", θα προσέθετα μερικά ακόμα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, και θα επανέφερα το αεροπλάνο με ένα νέο όνομα.

Κανένα προϊόν δεν έχει "υποφέρει" όπως αυτό. Αλλά πάλι, τι ξέρω εγώ;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ. 

Υπενθυμίζεται, ότι στον απόηχο του ατυχήματος της Ethiopian Airlines ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι όλα τα Boeing 737 MAX καθηλώνονται, συντασσόμενος έτσι με τη διεθνή ανησυχία για το νέο αυτό αεροσκάφος της αμερικανικής αεροναυπηγικής εταιρίας έπειτα από δύο πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα μέσα σε διάστημα μικρότερο των πέντε μηνών.

«Θα εκδώσουμε διάταγμα με επείγοντα χαρακτήρα για την καθήλωση όλων των αεροσκαφών 737 MAX 8 και 737 MAX 9 και την απαγόρευση των πτήσεων με αυτούς τους τύπους αεροσκαφών», τόνισε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, σε μια απόφαση που έρχεται μετά τη συντριβή του αεροσκάφους των Ethiopian Airlines, με 157 νεκρούς.

Φωτογραφία AP

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα