Νέα επίθεση Τσελίκ για τους «8»: H ντροπιαστική απόφαση του ΣτΕ δηλητηριάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Νέα επίθεση Τσελίκ για τους «8»: H ντροπιαστική απόφαση του ΣτΕ δηλητηριάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Επιμένει στις επιθέσεις κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Τ. Ερντογάν. Με νέες αναρτήσεις του στο twitter, αναφερόμενος και πάλι στην απόφαση του ΣτΕ να χορηγήσει άσυλο σε έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, o Ομέρ Τσελίκ έκανε λόγο για «ντροπιαστική απόφαση που δηλητηριάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Το σημερινό... ξέσπασμα Τσελίκ ήρθε σαν απάντηση στο tweet του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε γράψει στο Twitter: «Ο κος Ομέρ Τσελίκ και γενικότερα η τουρκική πλευρά, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι η λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα ακολουθεί τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές. Δεν χρειάζεται να δηλητηριάζονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με τέτοιες αθεμελίωτες αντιδράσεις».

Υπενθυμίζεται ότι όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣτΕ, ο Ομέρ Τσελίκ και πάλι με ανάρτηση του στο twitter, έκανε λόγο για «ακόμα μία απόφαση-σκάνδαλο από την ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατεύσει πραξικοπηματίες», γεγονός που είχε προκαλέσει την απάντηση του κ. Κουμουτσάκου.