«Ίσως είναι ψυχιατρικά διαταραγμένος» λέει η ανιψιά του Ντ. Τραμπ

«Ίσως είναι ψυχιατρικά διαταραγμένος» λέει η ανιψιά του Ντ. Τραμπ

Tο νέο βιβλίο της Μέρι Τραμπ, ανιψιάς του αμερικανού προέδρου, περιγράφει τον Ντόναλντ Τραμπ ως ένα πρόσωπο που ενδεχομένως ταλαιπωρείται από πολλαπλές ψυχικές διαταραχές.

Η Μέρι Τραμπ είναι η κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του προέδρου Τραμπ, του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, ενός πιλότου της πολιτικής αεροπορίας που ήταν αλκοολικός και πέθανε από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 42 ετών.

Η ίδια είναι κλινική ψυχολόγος με διδακτορικό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Adelphi University της Νέας Υόρκης.

O νεότερος αδερφός του προέδρου Τραμπ, ο Ρόμπερτ Τραμπ, προσπαθεί να σταματήσει την έκδοση του βιβλίου με τίτλο: “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man,” ενώ αντίγραφα του βιβλίου έχουν διανεμηθεί στα ΜΜΕ. Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster μετέθεσε τη Δευτέρα, την ημερομηνία έκδοσης για την επόμενη Τρίτη.

Η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακενάνι δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι το βιβλίο είναι γεμάτο “από ψευτιές και αυτό είναι όλο.”

Η Σάρα Μάθιους, μία άλλη εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, δήλωσε: “Η Μέρι Τραμπ και ο εκδότης του βιβλίου της, μπορεί να ισχυρίζονται ότι ενεργούν για το δημόσιο συμφέρον, αλλά το βιβλίο αυτό, είναι ξεκάθαρα για το οικονομικό συμφέρον της συγγραφέως. Ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται στον Λευκό Οίκο για περισσότερο από τρία χρόνια και εργάζεται για το καλό του αμερικανικού λαού – γιατί βγήκε να μιλήσει τώρα;”

AP Photo/Alex Brandon