Στέλιος Κούλογλου: Το κυνήγι των ισοδυνάμων είναι σαν να κυνηγάμε την ουρά μας

Στέλιος Κούλογλου: Το κυνήγι των ισοδυνάμων είναι σαν να κυνηγάμε την ουρά μας

"Το κυνήγι των ισοδυνάμων είναι σαν να κυνηγάμε την ουρά μας" είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για επανεκκίνηση της οικονομίας.

"Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε επανεκκίνηση της οικονομίας. Και για να το κάνουμε πρέπει να βρεθούν χρήματα και θέσεις εργασίας" τόνισε ο ευρωβουλευτής, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" και στην εκπομπή των Χρήστου Μάτη και Νικόλ Καζαντζίδου.

   Ο κ. Κούλογλου, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, είπε ότι "δεν ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα" και με αφορμή ημερίδα που διοργανώνεται στις Βρυξέλλες με θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος προσπαθεί, μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, να προσεγγίσει τα πραγματικά ζητήματα.

   "Βλέποντας αυτό που γίνεται με τους Πόντιους με τον κ. Πανούση, κάποια στιγμή να ασχοληθούμε με ουσιαστικά πράγματα" είπε ο κ. Κούλογλου, επισημαίνοντας ότι τα θέματα της ιστορίας έχουν μια αξία, αλλά δεν συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και στην εξασφάλιση εργασίας.

   Εξάλλου, σε ερώτηση αν το τελευταίο διάστημα υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και μέσων μαζικής ενημέρωσης, με αφορμή την αδειοδότηση των συχνοτήτων, ο κ. Κούλογλου είπε ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια εξυγίανσης στα μέσα ενημέρωσης τα οποία -όπως επισήμανε- για πάρα πολλά χρόνια ήταν μέσα στη διαπλοκή και την αδιαφάνεια.

   "Αυτό προφανώς δημιουργεί και αντιδράσεις, δικαιολογημένες θα έλεγα γιατί χάνονται προνόμια δεκαετιών τα οποία παρείχαν στους προνομιούχους χρήμα και εξουσία" είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ