Προσπάθειες διακωμώδησης και υποβάθμισης των καταγγελιών Πανούση

Προσπάθειες διακωμώδησης και υποβάθμισης των καταγγελιών Πανούση

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσουν τις σοβαρές καταγγελίες Πανούση, οι υπουργοί της κυβέρνησης προέβησαν σε μια σειρά δηλώσεων πριν την είσοδό τους στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα.

Τι δήλωσαν οι Υπουργοί για τις καταγγελίες Πανούση

 Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: «Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

Για το ίδια θέμα, η αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.

''Οταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές , ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.

«Αστυνομικές ιστορίες» ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, όταν προσερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις καταγγελίες του Γ. Πανούση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ