Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου ‘Ελενα Βενιζέλου», Βασιλική Γεννηματά, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου.

Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες από το Υπουργείο για τους λόγους απομάκρυνσης της κυρίας Γεννηματά, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλά προβλήματα στο νοσοκομείο με τις καταγγελίες των εργαζομένων να κάνουν λόγω για έλλειψη θέρμανσης εδώ και 10 ημέρες στο κεντρικό κτίριο Α του γενικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, επί δύο εβδομάδες υπήρχε βλάβη στο κεντρικό σύστημα της θέρμανσης χωρίς να υπάρξει μέριμνα για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Υπενθυμίζεται ότι επίσης με απόφαση Χρυσοχοΐδη, παύτηκαν από τα καθήκοντά τους τον περασμένο Οκτώβριο ο διοικητής και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο» (ΓΝΒΠ).

Στις αρχές δε Οκτωβρίου επίσης με απόφαση του υπουργού Υγείας είχε παυθεί και η διοίκηση του νοσοκομείου Αγία Όλγα.