Ό. Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Ισραήλ: Η Ελλάδα ως προορισμός για τουριστικές επενδύσεις

Ό. Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Ισραήλ: Η Ελλάδα ως προορισμός για τουριστικές επενδύσεις

Συνεχείς επαφές με πρέσβεις χωρών που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ελληνικό τουριστικό προϊόν είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Όπως δημοσιοποιεί στα κοινωνικά της δίκτυα συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Noam Katz, με τον πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Saad Alammar αλλά και τον πρέσβη της Σερβίας Dušan Spasojević .

Με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Noam Katz, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η Ελλάδα ως προορισμός για τουρισμό και τουριστικές επενδύσεις από τους Ισραηλινούς. Ο πρέσβης επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο σε επιλογή προορισμό του Ισραήλ. «Μιλήσαμε επίσης για τους τρόπους περαιτέρω συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και άλλες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας με το Ισραήλ και την Κύπρο», σημείωσε η κυρία Κεφαλογιάννη.

Με τον πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Saad Alammar συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις στον τομέα του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας. 'Αλλωστε, η πρώτη διμερής συμφωνία μεταξύ των χωρών μας υπεγράφη το 2014 όταν υπουργός Τουρισμού ήταν η κύρια Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στο Ριάντ.

Τέλος με τον Πρέσβη της Σερβίας Dušan Spasojević συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης των σχέσεων Ελλάδας-Σερβίας στον τομέα του τουρισμού.