Νίκη της ΝΔ στις εκλογές των Μηχανικών Δημοσίου

Νίκη της ΝΔ στις εκλογές των Μηχανικών Δημοσίου

Mεγάλη νίκη με ποσοστό που ξεπέρασε το 26% πέτυχε η παράταξη της ΝΔ στις εκλογές των Μηχανικών του Δημοσίου που πραγματοποιήθηκαν χθες. 

Συγκεκριμένα η ΔΑΚ-Μηχανικών (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση) στις εκλογές για την ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών) διπλασίασε τις ψήφους της που έλαβε καθώς και την εμπιστοσύνη των μηχανικών που εργάζονται στο στενό Δημόσιο Τομέα, στην Περιφέρεια, στους Δήμους καθώς και στους λοιπούς φορείς του Δημοσίου.

Αξιοσημείωτη ήταν η μεγάλη προσέλευση η οποία λειτούργησε υπέρ του συνδικαλιστικού οργάνου της ΝΔ, του οποίου επικεφαλής ήταν η Μηχανικός Σμάρω Μαλακατέ. Μιλώντας στα parapolitika.gr, η κ. Μαλακατέ ανέφερε πως «είναι μία νίκη του κλάδου και μία ευκαιρία για πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα του Επιστήμονα Μηχανικού». 

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα εκλέγονται οι: Σμάρω Μαλακατέ, Μπάμπης Μυγδάλης, Μαριάννα Φωτοπούλου, Βασίλης Πατριανάκος, Δημήτρης Γιαννουλάκης, Άγγελος Σπυρόπουλος, Ραφαέλλα Μαραγκουδάκη, Γιάννης Μητρόπουλος, Βούλα Ζορμπά, Αθανάσιος Γεωργελές, Νικόλαος Γαβρίλης, Ξένια Καραθανάση, Αλέξανδρος Πουλούδης, Ελένη Μαραβέα. Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και διεκδικούν εκλογή οι: Γιώργος Σκούρας, Φώντας Λαλιώτης, Κατερίνα Πατσαδέλη, Χρήστος Ρόκκος και Γιάννης Βασιλόπουλος.