ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της
Eurokinissi
Eurokinissi

ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η απαράδεκτη τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Αθανασίου, για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας» στο «κόμμα του Πολακισμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η ΝΔ τονίζει ότι στον «ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της»,

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Νέο κρούσμα πολακισμού στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μιλώντας στην τηλεόραση του Action24 ο Νάσος Αθανασίου, προέβη σε μια αδιανόητη τοποθέτηση για την τραγωδία στα Τέμπη, προσπαθώντας με την επίκληση του δήθεν παραδείγματος, να λειάνει επικοινωνιακά το αήθες περιεχόμενο που χρησιμοποίησε για να βάλλει εναντίον του πρωθυπουργού.

«Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χωρίς χαρακτηρισμούς. Εισηγούμαι. Γιατί κι εγώ ξέρετε, απαντώντας σε αυτό το άθλιο, πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω; Να σας κάνω μια επίδειξη ως παράδειγμα παρακαλώ και θα μου το συγχωρήσετε και θα το επαναλάβω. Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε μάλιστα: «αυτή είναι η απάντησή μου στο άθλιο», ενώ στη δηκτική αναφορά της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή: «αφού έχουν τον Πολάκη μέσα, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον πολακισμό», ο Νάσος Αθανασίου επέμεινε στο «καμουφλάζ» που επιστράτευσε εξαρχής: μπορώ να προσθέσω κάτι; Το χρησιμοποίησα ως παράδειγμα για να πω ότι στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, μπορείς να κατέβεις και εσύ».  

Διαβάστε επίσης:

Eίναι εικόνα κόμματος που θέλει να κυβερνήσει;