Ν. Μιχαλολιάκος: Αντιστεκόμαστε στο μνημονιακό καθεστώς

Ν. Μιχαλολιάκος: Αντιστεκόμαστε στο μνημονιακό καθεστώς

Ότι κατέθεσε έναν ακόμη «μνημονιακό προϋπολογισμό» όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ότι ασκεί «εθνομηδενιστική πολιτική», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος επίσης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε την πάγια θέση του για λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του παράνομου χρέους.

Σχετικά με το προσφυγικό θέμα, είπε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πέρασμα τζιχαντιστών με ισλαμιστικές ΜΚΟ να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, επισημαίνοντας ότι την κύρια ευθύνη για τις «λαθρομεταναστευτικές ροές» φέρει η Τουρκία, αλλά η Ευρώπη αντί να την επιπλήξει, την επιβραβεύει με 3 δισ. ευρώ. «Τα συμφέροντα της Ελλάδας δεν είναι με τους Αμερικάνους, αλλά με την Ρωσία» είπε.

Για το Ασφαλιστικό, ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι έρχονται νέες περικοπές με συντάξεις πείνας και αιτία γι΄αυτό, όπως επισήμανε, «ήταν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το PSI, τα μαύρα μεροκάματα των αλλοδαπών, η ανεργία των Ελλήνων και το δημογραφικό».

«Η ΧΑ όσο και αν διώκεται έχει την ιερή αποστολή να αφυπνίσει τον απελπισμένο ελληνικό λαό και θα συνεχίσει να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στο εθνομηδενιστικό καθεστώς που επιχειρείται να στηθεί» είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ