Α. Γεωργιάδης: Δεν αξίζει του Τζιτζικώστα να είναι αρχηγός

Α. Γεωργιάδης: Δεν αξίζει του Τζιτζικώστα να είναι αρχηγός

Επίθεση κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, τονίζοντας πως δεν έχει λόγο να φοβάται την τηλεμαχία μεταξύ των τριών υποψηφίων για την αρχηγία της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος όπως είπε "είναι της δικής μας γενιάς, των social media, του twitter, εκεί που λέει στο σποτάκι του ότι θέλει να με βρίζουν οι πολίτες και να με ρωτάνε και ο οποίος έχει κεντρικό σύνθημα στην καμπάνια του ''τολμάμε'' δεν μπορεί να φοβάται το debate".

"Τον καλώ να έρθει την άλλη εβδομάδα και να κάνουμε ένα debate. Εάν φανεί ότι έχει πραγματικά αρχηγικές ικανότητες και μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνο κερδισμένος θα βγει", είπε ενώ τόνισε ότι "εάν κάνει πολιτική διαχείριση δεύτερης θέσης βλέποντας τις δημοσκοπήσεις δεν του αξίζει να είναι αρχηγός γιατί ο αρχηγός πρέπει να είναι γενναίος" δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι "λέει τώρα σωστά ότι η τακτική συναίνεσης του κ. Μεϊμαράκη ήταν καταστροφική αλλά την ακολουθούσε ο ίδιος πέρυσι τέτοια εποχή, ζητώντας συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και παραίτηση Σαμαρά για να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας".

"Επειδή το πιο ωραίο στη ζωή είναι το ευθύ και επειδή το πιο αρχηγικό είναι το γενναίο ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Εάν τολμήσει ο Αποστόλος Τζιτζικώστας να κάνουμε το debate θα συμβούν δυο πράγματα. Πρώτον θα φανεί ο καθένας μας από τι είναι φτιαγμένος και δεύτερον θα αναγκαστεί στο τέλος να έρθει ο Μεϊμαράκης γιατί αν δεν έρθει θα χάσει τις εκλογές", κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.