Β. Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία

Β. Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Β. Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.

«Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμε» δήλωσε ο κ. Μειμαράκης, ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αργότερα στο Δημαρχείο Υμηττού.

«Είμαι αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα βαδίσει θετικά από αύριο με όποιον πρόεδρο και αν εκλεγεί. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Πολλά μας ενώνουν», ανέφερε σε άλλες δημόσιες δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο στο ΕΒΕΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε πως στην περίπτωση που εκείνος είναι απόψε ο νικητής, θα αλλάξουν οι οργανωτικές δομές του κόμματος.

«Ανανέωση με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες γιατί αλλιώς θα είναι ευνοιοκρατία και παρεΐστικο», συνέχισε ενώ σημείωσε πως η χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα έπρεπε να είναι μικρότερη.

«Σε μια περίοδο με πολλά, κρίσιμα, προβλήματα για τους πολίτες ήταν πολυτέλεια εμείς να ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά», είπε συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ΝΔ θεσμικά άσκησε τον ρόλο της με ομοφωνίες σε όλα τα βασικά ζητήματα.

Προσέθεσε επιπλέον πως ήταν φυσικό που υπήρξαν και εντάσεις, αλλά θεωρεί πως ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος, με εξαίρεση τις ημέρες μετά την 22α Νοεμβρίου όταν, όπως είπε, ένα τεχνικό ζήτημα πολιτικοποιήθηκε.

«Συνεχίσαμε με πολιτικές απόψεις και εκτιμήσεις και σήμερα οι πολίτες θα επιλέξουν ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη ΝΔ στη νίκη», συμπλήρωσε.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ