Ζ. Κωνσταντοπούλου προς Παππά: Συκοφαντείς τη λογική αποκαλώντας «ιδιώτη» τον Πετσίτη

Ζ. Κωνσταντοπούλου προς Παππά: Συκοφαντείς τη λογική αποκαλώντας «ιδιώτη» τον Πετσίτη

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εγκαλώντας τον Νίκο Παππά για όσα δήλωσε για τις σχέσεις του με τον Μανώλη Πετσίτη και επαναλαμβάνοντας το αίτημά της να δημοσιεύσουν τα πόθεν έσχες τους τόσο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής όσο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, σχολιάζοντας το αίτημα της Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Ν. Παππάς είχε αναφέρει ότι «ο καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες», υποστηρίζοντας ότι ο Μ. Πετσίτης έπαψε να είναι συνεργάτης του το 2016 και ότι εργάστηκε με εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε.

Από την πλευρά της ωστόσο, η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ σε αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο twitter απαντά ότι οι ισχυρισμοί Παππά συνιστούν «συκοφαντία της λογικής», κάνοντας λόγο για «αυτόν που σου κρατούσε την τσάντα και τώρα βρίσκεται με λογαριασμούς παντού».

Συγεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Νίκο Παππά, συκοφαντία δεν είναι να ζητώ να ανοίξουν τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί σου και του Τσίπρα. Σ' αυτό απαντάς “Ναι” και τίποτα άλλο. Συκοφαντία της λογικής είναι να μην απαντάς και να αποκαλείς “ιδιώτη” αυτόν που σου κρατούσε την τσάντα και τώρα βρίσκεται με λογαριασμούς παντού και με ραντεβού με επιχειρηματίες με τους οποίους κάνατε συναλλαγές».