Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, 13:28

-A +A

Το ΠΡΑΤΤΩ του Ν. Κοτζιά προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, 13:28
Το ΠΡΑΤΤΩ του Ν. Κοτζιά προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου
-A +A

Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε το κίνημα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ΠΡΑΤΤΩ, δύο ημέρες μετά τα υπονοούμενα του Πάνου Καμμένου περί «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ», κάνοντας λόγο για «πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους» που υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν», επισημαίνοντας ότι με την μήνυση που καταθέτει παρέχει «τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του».

Έτσι «θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης», καταλήγει το ΠΡΑΤΤΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.

Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν  στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την  φθείρουν.

Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα