Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 13:11

-A +A

Στήριξη Α. Φωκά στον Π. Καμμένο: Όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 13:11
Στήριξη Α. Φωκά στον Π. Καμμένο: Όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα
-A +A

Πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών» εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός.

«Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα», δήλωσε μιλώντας στον Θέμα 104,6 ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων. 

«Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία» πρόσθεσε ο Αριστείδης Φωκάς.

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας, τέλος, τη στάση των πρόθυμων να στηρίξουν την κυβέρνηση βουλευτών, ο κ. Φωκάς είπε «είναι ντροπή θα γραφτούν τα ονόμάτα τους με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφτούν τι είναι σωστό. Να σταματήσουν να λένε παραμύθια στον εαυτό τους, να ρωτήσουν κάποιον καθηγητή από τη Μακεδονία να τους πουν για την ιστορία».

«Ας παραιτηθούν από την έδρα τους, ας πάνε σπίτι τους να μην ψηφίσουν την κάκιστη αυτή συμφωνία» κατέληξε ο κ. Φωκάς.

Σε ξεχωριστές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φωκάς υποστήριξε ότι δεν έχει προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ, αλλά θα συνεργαστεί με όλους τους βουλευτές που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα