Σ. Παπαδόπουλος: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν στενό φίλο τον Μ. Πετσίτη

Σ. Παπαδόπουλος: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν στενό φίλο τον Μ. Πετσίτη

Την ανάγκη να δοθούν εξηγήσεις «από εκείνους που τον είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα» τον Μανώλη Πετσίτη τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, βέβαια, συμπλήρωσε ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλον».

«Αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη πρέπει να το εξετάσουμε» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την οικονομία ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ανακοίνωση της ΤτΕ στηρίζεται στην εκτίμηση ότι πρέπει να πέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα που έχουμε υπογράψει. Είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε, τέλος, ότι «ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο το Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή του βάση ότι θα κάνουμε εκείνα που δεν θα εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό».