Πολάκης κατά (πάλι) ΜΜΕ

Πολάκης κατά (πάλι) ΜΜΕ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχουν ξαναπέσει και τρώνε με δέκα μασέλες». 

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του αναφέρει ότι: «Exουν ξαναπεσει και τρωνε με δεκα μασελες, οπως τον παλιο καλο καιρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο γενικος γραμματεας πρωθυπουργου Γρηγορης Δημητριαδης ,δηλαδη ο Μητσοτακης, με αποφαση του δινει 11.000.000 ευρω στα ΜΜΕ για προβολη διαφημιστικων μυνηματων για τον κορωναιο.ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΗ γιατι τα μηνυματα αυτα επρεπε να προβαλλονται ΔΩΡΕΑΝ ως κοινωνικου χαρακτηρα και προστασια της δημοσιας υγειας».

Απάντηση του liberal.gr προς τον κ. Πολάκη:

«Είναι αλήθεια ότι το liberal.gr  -καλώς για εμάς, κακώς για εσάς κ. Πολάκη- έχει μεγαλύτερη ημερήσια επισκεψιμότητα από όλα μαζί τα μέσα που σας στηρίζουν, όπως και από τα δεκάδες μονοπρόσωπα blogs που το σύστημά σας ανάθρεψε στα χρόνια της εξουσίας σας. Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Ίσως να σας παραδώσουμε μερικά δωρεάν μαθήματα για το πως στήνεται ένα πετυχημένο website, το οποίο και πληρώνει στην ώρα του, τους δεκάδες εργαζομένους του. Θα περιμέναμε να ακούσουμε από εσάς ένα σχόλιο για τα μέσα ενημέρωσης που έθεσαν σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους τους και την ίδια ώρα τους υποχρεώνουν να εργαστούν για την παραγωγή δημοσιογραφικού προϊόντος. Με άλλα λόγια έχουμε αριστερούς και δεξιούς εκδότες με τα λεφτά του κράτους».