Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 13:08

-A +A

Π. Σγουρίδης: Ο Ν.Κοτζιάς παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 13:08
Π. Σγουρίδης: Ο Ν.Κοτζιάς παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους
-A +A

«Θεώρησε ο κ. Κοτζιάς ότι για προσωπικούς λόγους έπρεπε να παραιτηθεί. Ο Πρωθυπουργός αποφασίζει, εμείς δεν έχουμε να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο. Δεν είναι των αρμοδιοτήτων μας η παραίτηση Κοτζιά. Μπορεί να λέγονται πολλά αλλά είναι καθαρά θέμα Πρωθυπουργού»., ανέφερε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6,

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, «για τους ΑΝΕΛ, δεν είναι κάτι που συζητιέται», ενώ πρόσθεσε πως «δεν θεωρούμε ότι υπάρχει θέμα δικαίωσης των ΑΝΕΛ. Οι θέσεις των ΑΝΕΛ είναι συγκεκριμένες, διατυπωμένες, δεν υφιστάμεθα των θέσεων αυτών», πρόσθεσε.

Για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ.Σγουρίδης, τονίζει «ότι δεν μπορεί να υπάρχει κράτος στα Βόρεια σύνορά μας που να έχει στο σύνθετο όνομά του τη λέξη Μακεδονία. Τη θέση μας δεν την αλλάζουμε είτε περάσει από το γειτονικό κράτος είτε όχι. Οι θέσεις των ΑΝΕΛ δεν ετεροπροσδιορίζονται».

Αναφορικά με όσα ακούγονται για κακοδιαχείριση των μυστικών κονδυλίων, σχολίασε τα εξής: «Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει κακοδιαχείριση, κάλλιστα μπορεί να ζητήσει να ενημερωθεί για το πως διαχειρίστηκαν τα μυστικά κονδύλια στο Υπ. Εξωτερικών ή στο Υπ. Εθνικής Άμυνας ή να το ζητήσουν από την επιτροπή της Βουλής».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα