Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, 15:28

-A +A

Π. Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, 15:28
Π. Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή
-A +A

Η απίστευτη δήλωση του Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους φυλακή προκαλεί έντονα ερωτήματα και επιβεβαιώνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη Δικαιοσύνη ως θεσμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές. 

Ζήτησε μάλιστα να μην υπάρχει και προανάκριση και ανάκριση ώστε να μην καθυστερούν υποθέσεις υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορεί να κάνει ο άλλος προανάκριση έξι χρόνια, έτσι είναι ακόμη έξω ο Λοβέρδος".

Όπως είπε, «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», θέση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με δικαστές και εισαγγελείς την ώρα μάλιστα που ο υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρεί να αμβλύνει τις εντάσεις ακυρώνοντας μέχρι και νόμους που είχε προωθήσει ο προκάτοχός του.

Η απορία του πάντως προς τα μέλη της Κ.Ε, γιατί να λαμβάνουν αναβολές για θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι ενδεικτική και των προθέσεων της κυβέρνησης σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει κατά την προεκλογική περίοδο.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα