Ομόφωνα ο Στ. Καλαφάτης νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

Ομόφωνα ο Στ. Καλαφάτης νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

Ομόφωνα και δια βοής εξελέγη ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού, ο οποίος τον χαρακτήρισε «καλό συνάδελφο, δυναμικό, αλλά και έμπειρο, τον Σταύρο Καλαφάτη».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν και να «μην του κάνουν τη ζωή δύσκολη», ενώ από την πλευρά του ο παλαιότερος βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Τραγάκης πρότεινε να μην στηθεί κάλπη για την εκλογή του κ. Καλαφάτη, αλλά να εκλεγεί ομόφωνα και δια βοής όπως και έγινε.

Ο κ. Καλαφάτης που πήρε αμέσως μετά τον λόγο ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος, καλωσόρισε τους νέους βουλευτές που εκφράζουν την ανανέωση, ενώ συνεχάρη και τους παλαιότερους που εκφράζουν την εμπειρία σε μία δημιουργική σύνθεση.

Οι Έλληνες ανέθεσαν σε εμάς την ιστορική επιταγή για την ανάταξη της πατρίδας, είπε ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε ότι είναι χρέος μας να συγκροτήσουμε μία πειθαρχημένη Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνδυάζει την επιχειρηματολογία με την κοινοβουλευτική τόλμη. Στόχος μας κατέληξε να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να επαναφέρουμε την αισιοδοξία στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ