7ος χρόνος, ημέρα 2151η
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Όλεθρος και κάλπες μαζί δεν πάνε κύριε Αντώναρε

Όλεθρος και κάλπες μαζί δεν πάνε κύριε Αντώναρε
Eurokinissi

Οι φλόγες ακόμη καίνε, οι στάχτες ακόμη καπνίζουν, δεκάδες οικογένειες μπαίνουν στον κυκεώνα απόγνωσης για το ξεσπίτωμα τους, η χώρα χάνει τα «πνευμόνια» της και ο πρώτος βαρεμένος θεώρησε σκόπιμο να ανοίξει κουβεντούλα για εκλογές.

Δεν ήταν ευτυχώς κυβερνητικό στέλεχος. Δεν ήταν στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Αλλά κάποιος απ' αυτούς τους κοινωνικά απροσάρμοστους, πολλαπλά επικίνδυνους.

Ο τύπος  που έγραψε το σύνθημα-προτροπή  «Έλληνες κανένας στις κάλπες» πρέπει να είναι follower του πρώην port parole της κυβέρνησης Καραμανλή, που έμεινε κι αυτός σαν ρετσινιά στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος που κάνει χρόνια αντι- νεοδημοκρατικό και αντι-μητσοτακικό παρκούρ, πηδώντας από τις ταράτσες πολιτικών παραπηγμάτων που εμφανίζονται στη δεξιά όχθη της ΝΔ στην ταράτσα της Κουμουνδούρου και τούμπαλιν, γνωρίζει ότι σίγουρα θα στηθούν κάλπες.

Γνωρίζει από καλές πηγές ότι το Μαξίμου το έχει πιάσει πανικός. Δεν ξέρει μόνο αν οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Αυγούστου, στις 28 Αυγούστου ή στις 3 Οκτωβρίου. Save the dates ή αλλιώς ελληνιστί «κρατείστε 3 ημερονημίες ...» έγραψε στο twitter.

Αν οι εκλογές είναι τόσο κοντά ο κ. Αντώναρος και οι φερόμενοι ως συνοδοιπόροι του, πρέπει να τρέξουν. Να τρέξουν να προλάβουν να οργανωθούν, να προκάμουν να αλλάξουν γνώμη στους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους.

 Αυτούς τους βαρεμένους τύπους που προτρέπουν «Έλληνες μακριά από τις κάλπες», που φωνάζουν «όχι στο μπόλι», που ψέλνουν τον Εθνικό ‘Υμνο στο Σύνταγμα για να μην τους τσιπάρουν και την ίδια στιγμή απαιτούν από την πολιτεία να προστατέψει τη ζωή την περιουσία και την ανοησία τους. Αυτούς που ο κ. Αντώναρος «δολώνει» με τις βρωμίτσες και τα ψεματάκια του για τα γένια του Μητσοτάκη και πως αυτά φύτρωσαν μέσα σε τέσσερις ώρες από το Μαξίμου στο Συντονιστικό στη Βαρυμπόμπη. Βρωμίτσες που αναπαράγονται στα φιλικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ ως αποκαλύψεις  «πολιτικού». Του ανθρώπου που επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει αντιπολιτευτική πλακίτσα στον Μητσοτάκη για το αιρκοντίσιον, όταν συγγενικό του πρόσωπο έχει πεθάνει από τη νόσο των λεγεωνάριων.

Σχετικά με τις εκλογές που βλέπει ο κ  Αντώναρος, η συνταγή «όλεθρος και κάλπες» δοκιμάστηκε όταν ο ίδιος ήταν κορυφαίο στέλεχος του, τότε, Μαξίμου.

Δεν θα επαναληφθεί μάλλον γιατί το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη τρέχει να σβήσει φωτιές και «φωτιές». Να σώσει ζωές. Ανοήτων και νοημόνων. Να προστατέψει τη χώρα και την κοινωνία. Δεν έχει το μυαλό του στο λαγό πίσω από τη φτέρη.  

Αρκεί και ο λαγός να μην παρακουνιέται…