8ος χρόνος, ημέρα 2271η
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Γιάννης Οικονόμου: Οιονεί εκτροπή οι δηλώσεις Πολάκη για Δικαιοσύνη - Ο Αλ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση

Οιονεί εκτροπή οι δηλώσεις Πολάκη για Δικαιοσύνη - Ο Αλ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση

Δριμεία επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για τις «απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επισημαίνοντας ότι «το ολίσθημα του συνιστά οιονεί εκτροπή» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τα λεγόμενα του βουλευτή και στενού του συνεργάτη.

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Εν συνεχεία καλεί και καλεί τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει «έργω και λόγω» τα λεγόμενα του βουλευτή, ο οποίος, όπως αναφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ελληνικής δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.