8ος χρόνος, ημέρα 2396η
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Οικονόμου: O Τσίπρας χρησιμοποιεί ως ντεκόρ στην εκστρατεία επανεκλογής του τα προβλήματα της κοινωνίας

Οικονόμου: O Τσίπρας χρησιμοποιεί ως ντεκόρ στην εκστρατεία επανεκλογής του τα προβλήματα της κοινωνίας
Eurokinissi

«Ως ντεκόρ στην προσωπική του εκστρατεία επανεκλογής, χρησιμοποιούνται οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στον Ant1.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του, σε μια εσωκομματική διαδικασία, με τον ίδιο ως μόνο υποψήφιο», υπογραμμίζοντας ότι «αντιλαμβανόμαστε το προσωπικό άγχος του κ. Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον. Οι ανησυχίες των πολιτών, σε μια εποχή μεγάλων ανατροπών διεθνώς και σε κάθε επίπεδο, είναι άλλη.»

Μάλιστα δηλώνει ότι «όσο ο κ. Τσίπρας αναλώνεται σε καμπάνια για τον εαυτό του, ο πρωθυπουργός μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας και των ανθρώπων της.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η αυριανή διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκλογής συλλογικής ηγεσίας του κόμματος (προέδρου και ΚΕ) θα στείλει ισχυρό μήνυμα για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα, διευκρινίζοντας ότι η εσωκομματική διαδικασία διεξάγεται σε περίοδο που η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών «περνάει εξαιρετικά δύσκολα με την ακρίβεια», «άρα δεν θα μπορούσαμε να μη συνδέσουμε τη διαδικασία ισχυροποίησης του κόμματος μας με τις πολιτικές εξελίξεις».