Ντ. Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης

Ντ. Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την πρακτική των προσλήψεων λίγο πριν από τις εκλογές υπογραμμίζοντας ότι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται «ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος», εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης και άσκησε σκληρή κριτική για το κύμα νομοθετικών τροπολογιών που έφερε στη Βουλή επισημαίνοντας ότι ότι «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ένας πρωθυπουργός να δηλώνει ότι έχει χάσει την δημοκρατική νομιμοποίηση και να φέρνει στη βουλή προς ψήφιση μείζονος σημασίας νομοσχέδια όπως για παράδειγμα τον ποινικό κώδικα».

«Προστατεύουμε το κύρος του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας απέχοντας από τη διαδικασία» στη Βουλή τόνισε  η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ερμήνευσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως εντολή των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή και υποστηρίζει ότι δεν καταψηφίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπερψηφίστηκε η ΝΔ.

«Είναι κωμικό να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι έχουμε κρυφή ατζέντα. Έχουμε παρουσιάσει με λεπτομέρεια την οικονομική μας πρόταση, την οποία προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν με στόχο να φοβίσουν τους πολίτες» δηλώνει ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Επισημαίνει επίσης, ότι η Ν.Δ. απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει συναινέσεις σε ζητήματα όπως ο εκλογικός νόμος, τα θέματα Παιδείας και η συνταγματική αναθεώρηση.