Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, 14:01

-A +A

Νέα επίθεση Π. Πολάκη κατά δικαστών και εισαγγελέων: Είστε προβλέψιμοι

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, 14:01
Νέα επίθεση Π. Πολάκη κατά δικαστών και εισαγγελέων: Είστε προβλέψιμοι
-A +A

Συνέχεια στην επίθεσή του κατά της Δικαιοσύνης δίνει ο Παύλος Πολάκης με νέα του ανάρτηση στο Facebook, όπου χαρακτηρίζει ως «προβλέψιμους» τους δικαστές και εισαγγελείς που κάνουν λόγο για «θεσμική εκτροπή» εκ μέρους του, ενώ παράλληλα τους... υποδεικνύει να ρυθμίσουν την «κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου σε μήνες και όχι σε δεκαετίες, όπως στο παρελθόν» για τέτοιες υποθέσεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει, απευθυνόμενος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων», πως δεν μίλησε για πολιτικό χρόνο, «όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας, αλλά για υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος που πρέπει να ολοκληρωθούν και να τελεσιδικήσουν!» 

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει: 

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ - ενταύθα 
Αξιότιμοι κύριοι 
1) Διάβασα την ανακοίνωση σας.
2) Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσύνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"
3) Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως: Από τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως Αναπλ. Υπ. υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελεία του Αρείου πάγου για κάθε μια από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατά την εκτίμηση μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ .
4) Εγώ δε μίλησα για "πολιτικό χρόνο" όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ!!!
5) Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η "κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου " να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και οόχι σε δεκαετίες οπως το παρελθόν (π.χ. ζημενς,c4i,κλπ)

Μετά τιμής 
Παύλος Πολάκης, αν. Υπ. Υγειας

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων είχε χαρακτηρίσει ως «Θεσμική εκτροπή» και «ευθεία παραβίαση» της διάκρισης των εξουσιών την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπου κατονόμαζε πέντε εισαγγελείς και ρωτούσε γιατί δεν έχουν προβεί σε ενέργειες που ο ίδιος θεωρεί σωστές, κάνοντας λόγο για καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα