ΝΔ: Να δώσει εξηγήσει ο Καμμένος για τις καταγγελίες του για τον Σόρρος

ΝΔ: Να δώσει εξηγήσει ο Καμμένος για τις καταγγελίες του για τον Σόρρος

Σκληρή απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε από τους ΑΝΕΛ έδωσε η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον κ. Καμμένο να δώσει εξηγήσεις για το χρηματισμό από τον Σόρρος που κατήγγειλε και για τον έλεγχο της OLAF στη διαχείριση των κονδυλίων για τους πρόσφυγες.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από τον κ. Καμμένο να πει στους πολίτες για «τον χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζ. Σόρρος» που ο ίδιος κατήγγειλε, καθώς και γιατί το υπουργέιου του ελέγχεται από την OLAF ως προς τον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων για τους πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες»

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή της η ΝΔ υπογράμμιζε πως «η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του»

Νωρίτερα οι ΑΝΕΛ σε ανακοίνωσή τους υποστήριξαν πως «είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα» και ότι «όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου Χιούι», ενώ εν συνεχεία επιτέθηκαν προσωπικά κατά του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας.