Να προστεθούν στα θύματα του κορονοϊού οι αυτοκτονίες κατά το lockdown!
Δ. Μάρδας

Να προστεθούν στα θύματα του κορονοϊού οι αυτοκτονίες κατά το lockdown!

Δεν σταματούν τα «χτυπήματα» από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα να ζητά να προσμετρηθούν στα θύματα του κορονοϊού και όσοι... αυτοκτόνησαν κατά την περίοδο του lockdown !

Επιχειρώντας από τη μια να ανοίξει θέμα τυχόν αυτοκτονιών, αφετέρου να τις συνδέσει με το lockdown, σε ανάρτηση του, με τίτλο «Κορονοϊός: Από την μερική ανάλυση στο τελικό οδυνηρό αποτέλεσμα...», ο Δ. Μάρδας κάνει λόγο για "οδυνηρές" οικονομικές επιπτώσεις στη χώρα, λόγω της κρίσης και τονίζει:

«Για να υπολογιστεί το συνολικό κόστος σε ζωές (ή άλλως η αποτελεσματικότητα των μέτρων της περιόδου) θα είναι σκόπιμο να προσμετρηθούν στα θύματα από τον κορονοϊό και τα θύματα (αυτοκτονίες) της κρίσης του lockout της μορφής που επιλέχθηκε». 

Επίσης αναφέρεται σε αυτοκτονίες που «εκτινάχθηκαν κατά την περίοδο μετά το 2011 αγγίζοντας ή ξεπερνώντας τα 500 άτομα ανά έτος».

Δείτε την ανάρτηση:

Για έναν άθλιο και χυδαίο θίασο επικίνδυνων λαϊκιστών που μας κυβέρνησε 4,5 χρόνια έκανε λόγο ο διευθυντής γραφείου τύπου της ΝΔ κ. Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Μάρδα.

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν πως άλλαξε ή μπορεί να αλλάξει ο άθλιος και χυδαίος θίασος επικίνδυνων λαϊκιστών που μας κυβέρνησε 4,5 χρόνια! έγραψε.

«