Κ. Μπακογιάννης: Θα ζητήσουν να δώσουμε και σύνταξη στον Κουφοντίνα

Κ. Μπακογιάννης: Θα ζητήσουν να δώσουμε και σύνταξη στον Κουφοντίνα

Ως θράσος εκ μέρους της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα χαρακτήρισε ο Κ. Μπακογιάννης την κίνησή της να ζητήσει από τη Βουλή να περάσει φωτογραφική διάταξη για να αφεθεί ο «Λουκάς» της 17Ν ελεύθερος, σχολιάζοντας πως «σε λίγο θα μας ζητήσουν να του κόψουμε και σύνταξη». 

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα 104,6, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε πως ήταν «απίθανη» η δήλωση της συνηγόρου, με την οποία ζήτησε να καταργηθεί το εισαγγελικό βέτο για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους.

Αναφερόμενος στους ταραξίες που προκαλούν επεισόδια υποστηρίζοντας το αίτημα άδειας από τις φυλακές για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι «τους έχει αφήσει η κυβέρνηση τον χώρο και τον χρόνο να απειλούν» προσθέτοντας ότι «αυτό δένει με ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας που κυριαρχεί στην Αθήνα».

Όσον αφορά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι «όπως τα έχει κάνει ο Τσίπρας με την απλή αναλογική, στον πρώτο γύρο βγαίνει το δημοτικό συμβούλιο και στον δεύτερο ο δήμαρχος και γι'' αυτό ζητάμε τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική νομιμοποίηση για να να έχουμε τη δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο να αλλάξουμε τα πράγματα».