«Εκνευρίστηκε» ο Σκουρλέτης - Αποχώρησε από εκπομπή του Action 24

«Εκνευρίστηκε» ο Σκουρλέτης - Αποχώρησε από εκπομπή του Action 24

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή Αντιθέσεις του Action24 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αποτέλεσμα μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη να αποχωρήσει από το studio!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος. Εκείνη τη στιγμή ο Ν. Ανδρουλάκης σχεδον τινάχτηκε από την καρέκλα του, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι οι προηγούμενοι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ, επί των οποίων το κόμμα χρεώθηκε, βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ. Ανδρουλάκης, μολονότι δεν τους κατονόμασε αναφερόταν στη  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση, την ώρα που ο Π. Σκουρλέτης τον καλούσε να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Το θερμόμετρο είχε χτυπήσει κόκκινο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Τάκη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Μάταια καθώς οι «δυο» τους είχαν σκληρή κόντρα! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Π. Σκουρλέτης εγκάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη διότι όπως είπε «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και στη συνέχεια έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Μάλιστα, μίλησε για χυδαιότητα και ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί, ενώ τα έβαλε και με τον παρουσιαστή, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. «Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας, «Να λυπάστε για τον εαυτό σας», ήταν η απάντηση του ευρωβουλευτή. Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη του είπε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

Δείτε το συμβάν μετά το 01:17:00

Δείτε το σχετικό απόσπασμα περίπου στο 01:17:00