Η εθελοντική αιμοδοσία είναι Πολιτισμός

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι Πολιτισμός

Σήμερα που η ανάγκη για αλληλεγγύη και η παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας είναι επιτακτικότερη από ποτέ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων-Κλάδων ΔΕ και των εποπτευόμενων Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ του ΥΠΠΟΑ, κάλεσε τα μέλη του σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου να προσέλθουν σε αιμοδοσία, στο Αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη σε δήλωσή της, συγχαίρει το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων-Κλάδων ΔΕ για την πρωτοβουλία του. Ευχαριστεί υπαλλήλους και πολίτες που προσήλθαν στην αιμοδοσία για την κοινωνική τους ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Οι υπεύθυνοι για την Αιμοδοσία καλούν αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου να προσέλθουν όσοι περισσότεροι συνάδελφοί τους μπορούν όχι μόνον από τις υπηρεσίες του Υπουργείου αλλά και από τους εποπτευόμενους πολιτιστικούς οργανισμούς, δηλώνοντας εμπράκτως ότι «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι Πολιτισμός».

Σημειώνεται ότι από το 1986 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων-Κλάδων ΔΕ του ΥΠΠΟΑ έχει δημιουργήσει με το νοσηλευτικό ίδρυμα ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ τράπεζα αίματος με 1400 Εθελοντές-Αιμοδότες. Η συνεχής, υπεύθυνη και εθελοντική προσφορά των μελών του Συλλόγου έχει σώσει μέχρι σήμερα πολλές ζωές.