Εμπάργκο στην ΕΡΤ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης

Εμπάργκο στην ΕΡΤ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης

Εμπάργκο στην ΕΡΤ προτείνει ο βουλευτής Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter "Η ΝΔ πρέπει να κάνει εμπάργκο στην Αυγή ΤV. Ας μην νομιμοποιούμε με την παρουσία μας την προπαγάνδα τους".

Χθες σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο στα πολλά που έχουν προηγηθεί, σε βάρος αυτή τη φορά του εκπροσώπου Τύπου τη ΝΔ Βασίλη Κικίλια. Ο κ. Κικίλιας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή  της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης» ζήτησε να προβληθεί το απόσπασμα των δηλώσεων του από το οποίο φαίνεται ότι είχε μιλήσει για πρόθεση της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και είχε έντονο διάλογο με τον δημοσιογράφο Σ. Κοτρώτσο. 

"Σας καλώ να παίξετε τα πλάνα και το ανάλογο ρεπορτάζ από το Briefing και να βρείτε μία φορά έστω μισή φορά που εγώ έχω αναφερθεί σε πρόταση μομφής. Επειδή δεν υπάρχει, σας λέω ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κοινός συκοφάντης και λέω και στον κ. Κοτρώτσο αν έχει άλλες πληροφορίες για δηλώσεις δικές μου με βίντεο να τις παίξει τώρα στην εκπομπή αλλιώς να ανακαλέσει αυτό που είπε”.

Οι δυο άντρες διαφώνησαν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο συκοφάντη.