Π. Πολάκης για Δ. Παπαδημούλη: «Έχει πλούσια γυναίκα και όλα είναι νόμιμα»

«Έχει πλούσια γυναίκα και όλα είναι νόμιμα»

Πλήρη κάλυψη στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του Πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή, βάσει του οποίου εμφανίζεται να έχει αγοράσει οκτώ νέα ακίνητα το 2018 και να έχει υψηλές καταθέσεις, πρόσφερε ο Παύλος Πολάκης. «Έχει πλούσια γυναίκα και όλα είναι νόμιμα» ανέφερε.

Μιλώντας στον Alpha ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αρχικά σημείωσε ότι τον καλύπτει η απάντηση του κ. Παπαδημούλη. «Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο και από τον Παπαντωνίου» τόνισε γιατί, όπως συμπλήρωσε, «ήταν 25 χρόνια μηχανικός και είχε πλούσια γυναίκα». 

Συμπλήρωσε ακόμα, ότι είχε εισοδήματα από τις ευρωβουλευτικές του θητείες, και ότι «τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore» και ότι «αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς» για να προσθέσει ακολούθως ότι «δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες ο κ. Παπαδημούλης» 

«Εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός» είπε για να επαναλάβει πως τα «αγόρασε με νόμιμα φορολογημένα και με αγορά 8 διαμερίσματα ο Παπαδημούλης που ήταν 25 χρόνια μηχανικός, είχε πλούσια γυναίκα και τα΄ φερε όλα καθαρά νόμιμα και φορολογημένα». 

Τον κ. Πολάκη ευχαρίστησε με ανάρτησή του σήμερα στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για «καθαρή απάντηση από τον σύντροφο».

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Καθαρή απάντηση από τον σύντροφο Παύλο Πολάκη. Τον ευχαριστώ! #Πολάκης»

Διαβάστε ακόμα:

Δ. Παπαδημούλης: Αγόρασε 8 ακίνητα το 2018