Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 13:46

-A +A

Αν. Λοβέρδος: Δε θα παραπλανήσετε τον λαό όσους συνδυασμούς καλπών και εάν επινοήσετε

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 13:46
Αν. Λοβέρδος: Δε θα παραπλανήσετε τον λαό όσους συνδυασμούς καλπών και εάν επινοήσετε
-A +A

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Προεκλογική λαθροχειρία για να μπερδευτεί ο λαός καταλόγισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπογράμμισε, ωστόσο, πως όταν οι πολίτες θα μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ «τότε θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να τον παραπλανήσετε όσους συνδυασμούς καλπών και εάν επινοήσετε»!

Παράλληλα, ο ίδιος χαρακτήρισε την κυβέρνηση «θεσμικούς κατσαπλιάδες» και ουσιαστικά κάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη να παραιτηθεί μετά το άδειασμα από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο κ. Σκουρλέτης θα έπρεπε να παραιτηθεί και όχι να αναλάβει την εισήγηση της τροπολογίας. Δεν μπορείτε να εισηγείστε το Α και το Ω ταυτόχρονα», είπε υπενθυμίζοντας τον αγώνα που έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών για να υποστηρίξει την αποσύνδεση των ευρωεκλογών με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ότι αφορά την χθεσινή τοποθέτηση του  Ευρωπαίου Επιτρόπου Χαν για την αλλαγή των ελληνοαλβανικών συνόρων, αναρωτήθηκε εάν έχει γνώση για «κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε».

«Αυτά που μάθαμε να λέει ο Χαν ακόμα και την ώρα που τα διέψευδε είναι για την χώρα προβληματικά. Οι διαψεύσεις του Χαν είναι χειρότερες. Είπε ότι αν ήξερε πως υπάρχει μικρόφωνο δεν θα τα έλεγε», υπογράμμισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Φωτογραφία intime news

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα