Άδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο... μπάφος - Επιμένει ο Τσιρώνης

Άδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο... μπάφος - Επιμένει ο Τσιρώνης

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Τσιρώνης, το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για ελεύθερη καλλιέργεια από τους χρήστες της κάνναβης.

Σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργού ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι: «Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος, πολύ ταιριαστό με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ»...

Αναφερόμενος δε στο ταξίδι Τσίπρα στην Αμερική τόνισε πως "είναι ωραίο που η Αριστερά αποθεώνει τον Τράμπ" και στο twitter έγραψε: Η πρώτη φορά Αριστερά βροντοφωνάζει "God bless America"

Για το θέμα της ελεύθερης καλλιέργειας της κάνναβης ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, επανέλαβε μιλώντας στον ΣΚΑΙ την πρόταση να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν μόνοι τους, πληρώνοντας ανάλογο παράβολο, ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, διευκρινίζοντας ωστόσο αυτή τη φορά πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, με πολλές εφαρμογές, στη βιομηχανία και αλλού, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι καλλιέργειες στη χώρα μας και μιλάμε και για την επένδυση στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιριών που ασχολούνται με την παρασκευή σκευασμάτων, ανέφερε.

Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών, είπε ο κύριος Τσιρώνης και τόνισε πως κατά την άποψή του, αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Επιτέλους οι χρήστες, σε ουσίες που δεν είναι εξαρτησιογόνες να κάνουν ιδιόχρηση και να καλλιεργούν μόνοι τους το χασίς ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, επισήμανε.