Αδειάζει Κοτζιά ο Σπίρτζης: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για Σόρος

Αδειάζει Κοτζιά ο Σπίρτζης: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για Σόρος

Σε «άδειασμα» του Νίκου Κοτζιά αναφορικά με τις καταγγελίες του ότι ο Πάνος Καμμένος είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως ο Τζόρτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνοντας ότι δεν άκουσε καμία αναφορά του ΥΕΘΑ στον κ. Σόρος.

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στον «Θέμα 104,6». 

Ο υπουργός Υποδομών, σημείωσε: «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την πΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Σε συνέντευξή του την Τρίτη στο Κρήτη TV ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο εξαιτίας των καταγγελιών του Π. Καμμένου περί κακοδιαχείρισης και δωροδοκίας της κυβέρνησης από τον επιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος. Ο κ. Κοτζιάς τόνισε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε εναντίον του για τα μυστικά κονδύλια αποκαλύπτοντας όμως ότι η καταγγελία για χρηματοδότηση από τον επιχειρηματία Τζ. Σόρος αφορούσε συνολικά την κυβέρνηση και όχι μόνον των ίδιο. Ο Τζ. Σόρος «χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους» είπε -σύμφωνα με τον Νίκο Κοτζιά- ο Π. Καμμένος.

Εξάλλου, μια έμμεση απάντηση με ένα retweet σε ανάρτηση που περιλάμβανε διθυραμβικό για τον ίδιο άρθρο επέλεξε να δώσει ο Π. Καμμένος. Στο άρθρο αυτό γίνεται λόγος κάποιους που επιχειρούν «να του χρεώσουν μυθεύματα και συκοφαντίες που οι ίδιοι έχουν διακινήσει». Στο ίδιο άρθρο επίσης τονίζεται πως «αυτοί που πολιτεύονται με διαρροές μην ενοχλούνται από την μπόχα».

Φωτογραφία intime news