Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, 20:06

-A +A

Αδ. Γεωργιάδης: Σήμερα ο εισαγγελέας έκανε για την κ. Δούρου αυτό που ξέχασε η κ. Παπασπύρου

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, 20:06
Αδ. Γεωργιάδης: Σήμερα ο εισαγγελέας έκανε για την κ. Δούρου αυτό που ξέχασε η κ. Παπασπύρου
-A +A

«Σήμερα ο εισαγγελέας έκανε για την κ. Δούρου αυτό που ξέχασε να κάνει η γενική επιθεωρήτρια κ. Παπασπύρου», σχολίασε για τις διώξεις που ασκήθηκαν για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια.

«Η εισαγγελική δίωξη σε βάρος της κ. Δούρου για τη Μάνδρα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας της κ. Παπασπύρου, η οποία με οκτώ μήνες καθυστέρηση είχε εκδώσει το πόρισμά της για τη Μάνδρα, είχε συμπεριλάβει ως υπεύθυνους όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία σήμερα κατηγορεί ο εισαγγελέας, αλλά περιέργως είχε ξεχάσει την κυρία Δούρου.

Ε, αυτό που ξέχασε η κ. Παπασπύρου, το έκανε ο εισαγγελέας σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε κάποτε ότι όσοι έχουμε αξιώματα, έχουμε και ευθύνες. Τα αξιώματα πάνε και με τις ευθύνες. Δεν πάνε μόνο με τις εκλογικές νίκες και τα σόου. Όποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες επίσης, παραιτείται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στελέχη της ΝΔ υιοθετούν ρατσιστικό και διχαστικό λόγο. «Εσείς κατάπιατε ολόκληρα αγγούρια της κ. Μεγαλοοικονόμου και έχετε το θράσος και τα μούτρα να παραδίδετε μαθήματα στη ΝΔ και να κάνετε υποδείξεις», είπε

ο κ. Γεωργιάδης καταγγέλλοντας ότι «η κ. Μεγαλοοικονόμου, σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε με απαξιωτικό, χυδαίο, ρατσιστικό και απαράδεκτο τρόπο στην ομοφυλοφιλία, εντούτοις σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται στην ίδια ΚΟ με την κ. Μεγαλοοικονόμου και κάνουν και μάθημα για ρατσισμό και σεξισμό στη ΝΔ».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην τροπολογία για την άρση κωλύματος των βουλευτών όταν κατέρχονται ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές. «Προφανώς η ψήφος της κ. Κουντουρά δεν ήταν προϊόν ιδεολογικής αλλαγής αλλά συναλλαγής, εξαγοράς δηλαδή, η οποία εξαγορά δεν γίνεται μόνο με χρήμα, γίνεται με υπουργικές καρέκλες, με θέση στην Ευρωβουλή», είπε αναφερόμενος στη στάση της κ. Κουντουρά στη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε ότι η τροπολογία Χαρίτση επιβεβαιώνει όσα έχει δηλώσει μέχρι τώρα για την κ. Κουντουρά και τον κ. Δανέλλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα