Αδ. Γεωργιάδης: Ο Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει από την καρέκλα, γιατί ζει τη «μεγάλη ζωή»

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει από την καρέκλα, γιατί ζει τη «μεγάλη ζωή»

Στη δήλωση ότι ο Πάνος Καμμένος κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση προχώρησε ο  αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης καθώς, όπως τόνισε, ο πρωθυπουργός επέλεξε να αποπέμψει τον Νίκο Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών αντί τον ΥΕΘΑ, που την καταπολεμά κάνοντας λόγο για τραγέλαφο στην Ελλάδα.

«Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα είναι ένας τραγέλαφος. Ο κ. Τσίπρας έδιωξε τον κ. Κοτζιά, με τον οποίο συμφωνεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών και την οποία θεωρεί εθνική επιταγή, και κράτησε τον κ. Καμμένο, ο οποίος είπε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Ο Πάνος Καμμένος κάνει κουμάντο. “Έφαγε” τον κ. Φίλη, τον κ. Μουζάλα και τώρα, τον κ. Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει από την καρέκλα, μέχρι την τελευταία ημέρα, γιατί ζει τη “μεγάλη” ζωή»., τόνισε.

Σχολιάζονατς τη στάση του Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε:

«Στη ζωή υπάρχουν και αρχές. Αν η μόνη σου αρχή είναι να κρατάς την εξουσία, θα καταπιείς τα πάντα. Αυτή είναι η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα. Για να κρατήσει την καρέκλα, όλες οι αρχές του πήγαν περίπατο».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Αδ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «μετά την εξέλιξη στα Σκόπια, οι εκλογές έρχονται νωρίτερα. Ο ελληνικός λαός δικαιούται να ερωτηθεί για αυτή τη συμφωνία. Να γίνουν εκλογές πριν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή».

Επιπλέον, ερωτηθείς για τις καταγγελίες κύκλων της κ. Ελένης Ράϊκου ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε τη δημόσια τοποθέτηση της καθώς, όπως τόνισε, όλα αυτά δημιουργούν μεγάλα ζητήματα για τη Δημοκρατία.

«Η κοινή γνώμη ακούει από τη μία τον κ. Πολάκη να λέει  ότι για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές θα πρέπει να βάλει κάποιον φυλακή και από την άλλη την κ. Ράϊκου να λέει- έστω δια των κύκλων της- ότι της ζητούσαν να κάνει συγκεκριμένες διώξεις», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τον Κώστα Γαβρόγλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε: «Ο κ. Γαβρόγλου έκανε μια απίστευτη δήλωση, λέγοντας “που είναι το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα να πάρει πίσω τους χώρους του;”. Λέει δηλαδή στους φοιτητές αντί να πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο για να μορφωθούν, να παίρνουν ρόπαλα, σιδηρολοστούς και να  πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο για να παίζουν ξύλο με τον Ρουβίκωνα. Είναι δυνατόν να βγαίνει ένας Υπουργός και να δηλώνει επίσημα ότι είναι υπέρ της αυτοδικίας;».

Φωτογραφία intime news