Αδ. Γεωργιάδης για Παξούς: Συλλυπητήρια για όσους έχασαν τη ζωή τους

Αδ. Γεωργιάδης για Παξούς: Συλλυπητήρια για όσους έχασαν τη ζωή τους

Τα συλλυπητήριά του για τους μετανάστες που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο στους Παξούς εξέφρασε ο Ά. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν θα μπει σε «ανταγωνισμό με το ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε νεκρούς ανθρώπους» μετά τις αντιδράσεις που δημιούργησε προηγούμενη αναφορά του με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα. 

«Καταρχάς να πούμε συλλυπητήρια για όσους πνίγηκαν. Δυστυχώς αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δημιουργεί συνθήκες πολύ άσχημες για τους ανθρώπους και πολλοί από αυτούς δυστυχώς χάνουν τη ζωή τους και αυτό ανθρώπινα είναι απαίσιο. Δεν θα ήθελα να μπω σε εάν ανταγωνισμό με το ΣΥΡΙΖΑ σε μια κουβέντα πάνω σε νεκρούς ανθρώπους. Η άποψη της ΝΔ περί ελέγχου των συνόρων είναι γνωστή», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνης Γεωργιάδης σχολίασε  «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»! Για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»!

Η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση και του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος χαρακτήρισε τη δήλωση «ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη».