Συνεργασία Aegean Airlines και και Starwood Hotels & Resorts

Συνεργασία Aegean Airlines και και Starwood Hotels & Resorts

Με στόχο τις συνέργειες και τα αμοιβαία οφέλη, οι Aegean Airlines και η (εισηγμένη στο NYSE) Starwood Hotels & Resorts Worldwide ενώνουν τις δυνάμεις τους, διευρύνοντας τα προνόμια των μελών των προγραμμάτων επιβράβευσης Miles+Bonus και Starwood.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους, προσθέτοντας μία σειρά αποκλειστικών προνομίων στα προγράμματα επιβράβευσης – Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest (SPG®). Αναλυτικότερα, τα μέλη του SPG μπορούν πλέον να μετατρέπουν τους πόντους τους (Starpoints) σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus στην Aegean Airlines. Επιπλέον, τα μέλη του SPG θα λαμβάνουν επιπλέον 5.000 μίλια για κάθε 20.000 Starpoints που μετατρέπουν σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus της Aegean.

Χαιρετίζοντας αυτή τη συνεργασία ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines κ. Δημήτρης Γερογιάννης τόνισε ότι «με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη μας τη συνεργασία μας με τη Starwood Hotels & Resorts, που θα προσφέρει νέα προνόμια μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης, Aegean Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει επιπρόσθετα προνόμια στους κοινούς μας πελάτες και θα βελτιώσει την αξία αμφότερων των προγραμμάτων».

Διατηρώντας 11 ξενοδοχεία των εταιρειών The Luxury Collection, Westin και Sheraton στην Ελλάδα, η Starwood Hotels & Resorts έχει τη μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά ως διεθνής όμιλος ξενοδοχείων. Η Aegean Airlines αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Starwood στην Ελλάδα. Η Aegean, μέλος της Star Alliance, αποτελεί ήδη τον μεγαλύτερο ελληνικό αερομεταφορέα και το 2016 αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω σε 149 προορισμούς σε 45 χώρες.

«Η συνεργασία μας με την AEGEAN θα μας επιτρέψει να επιβραβεύουμε τα αφοσιωμένα μέλη του SPG και να καλλιεργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση εκ μέρους των ταξιδιωτών», είπε ο κ. Robert Koren, Αντιπρόεδρος, Περιφερειακός Διευθυντής για τη Νότια Ευρώπη της Starwood Hotels & Resorts.

«Η Ελλάδα, η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν αγορές κλειδί για εμάς και ανυπομονούμε να εισάγουμε τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN στο παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα Starwood Preferred Guest». Για να κερδίσουν μίλια επιβράβευσης ενώ διαμένουν στα Starwood Hotels & Resorts, τα μέλη του Miles+Bonus της Aegean πρέπει να εγγραφούν διαδικτυακά στο πρόγραμμα επιβράβευσης SPG στη διεύθυνση spg.com.