Φ. Γεννηματά: Δεν πρόκειται να ψηφίσω καμία μείωση στις συντάξεις

Φ. Γεννηματά: Δεν πρόκειται να ψηφίσω καμία μείωση στις συντάξεις

 Κριτική στην κυβέρνηση και στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δυτική Αθήνα, άσκησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Γιάννη Μανιάτη και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μανώλη Όθωνα και τον υπεύθυνο του Τομέα Υποδομών Γιάννη Οικονομίδη, επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αθηνάς.  

Η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της, στα σημεία που πλημμύρισαν κατά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, δήλωσε: «Εδώ στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό, βλέπουμε την αδράνεια της κυβέρνησης και του Κράτους. Η κατάσταση είναι επείγουσα. Θα θρηνήσουμε θύματα αν ξεκινήσουν οι βροχές. Καλά θα κάνουν ο υπουργός Υποδομών και η Περιφερειάρχης να αφήσουν τα μεταξύ τους «μαχαιρώματα» και να αναλάβουν τις ευθύνες τους να δράσουν άμεσα, για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και η θωράκιση της αντιπλημμυρικής προστασίας της δυτικής Αθήνας.Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, αλλά χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να αξιολογηθεί όλο το έργο που έχει γίνει, προκειμένου να φτιάξουμε ένα σύγχρονο master plan και να μην ξαναδούν οι κάτοικοι της περιοχής να καταστρέφονται οι περιουσίες τους και κυρίως να μην κινδυνέψουν και άλλες ζωές». 

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευσαν, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Νίκος Σαράντης, ο πρώην δήμαρχος και ιστορικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης Βασίλης Κουκουβίνος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής. 

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε, επίσης, το 4ο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στους  Άγιους Ανάργυρους, όπου ξεκαθάρισε γι άλλη μια φορά ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία μείωση στις συντάξεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ