field_kentriki_fotografia
Διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα τροφίμων από το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων, για την προώθηση των εμπορικών συναλλαγών στον τομέα των τροφίμων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, διοργανώνει το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου (από τις 10:00 έως τις 16:00) και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 (από τις 09.30 έως τις 14:30), στην αίθουσα του ξενοδοχείου PHILIPPOS HOTEL (Μητσαίων 3, Ακρόπολη) και θα λάβουν μέρος οι παρακάτω 6 ιταλικές εταιρείες :

1) CASEIFICIO SOC.MANCIANO SOC.AGR.COOP www.caseificiomanciano.it προϊόντα.: ιταλικά πρόβεια τυριά ( pecorino toscano dop) και ricotta.

2) NEW COLD - www.coldgelati.com προϊόντα.: παγωτά και γρανίτες( δυνατότητα παραγωγής για τρίτους με private label).

3) MAGLIO ARTE DOLCIARIA - www.cioccolatomaglio.it προϊόντα: σοκολάτες, σοκολατάκια, εποχιακά και μπισκότα με βάση τη σοκολάτα.

4) MUSETTI CAFFE'' - www.musetti.it προϊόντα: caffe'' espresso

5) GLUTEN FREE HOUSE - www.gfhfood.com προϊόντα.: ζυμαρικά φρέσκα, κατεψυγμένα και με γέμιση όλα βιολογικά και gluten free.

6) FRACCARO SPUMADORO spa - www.fraccarospumadoro.it - προϊόντα: γλυκά, croissants και παρεμφερή προϊόντα ζύμης, (plumcake, strudel, τάρτες), cakes, πανεττονε ( panettone) & παντορο (pandoro), και αντίστοιχα βιολογικά.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210. 7213209 την κυρία Σαμπρίνα Μπρεβέτι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ